A nehovorte, že nie. Stojím si za tým.


Doba je zlá a hrozne netolerantná, požiadavky vysoké , ba až takmer nesplniteľné a sny jednotlivcov takisto naozaj veľké. Čo máme robiť, ak chceme byť úspešný a prežiť si aspoň tak trochu "rozprávkový život"? /pod pojmom rozprávkový život v 21.stor. rozumieme splnenie reálne dosiahnuteľných cieľov/

Napriek tomu, že táto doba má možno skutočne veľké požiadavky a už nestačí byť múdry, no už je zapotreby byť priam superlatívum: múdry, pekný, drzý, falošný, prispôsobivý, prevažne bez chrbtovej kosti, ambiciózny, sebavedomý, egoistický... ešte stále sa dá uspieť. Kľúč je priamo vo vašej hlave.

Tým zlatým kľúčikom je sebavedomie. Primerané samozrejme, pretože okato prehnané môže byť už taktiež skôr na škodu, predsa chceme byť ostatným sympatický, že

Všimla som si, že v našom drahom diskusnom fóre sa okrem holenia intímnych partií dosť často rozoberá aj sebavedomie. A veľa ľudí často konštatuje, že ho nemá dostatočné, poprípade žiadne. No len konštatuje. A konštatovanie je len vypustenie nejakých slov do vetra, ktoré nemajú nejaký podstatný význam ani nejaký dopad. Bezvýznamné BLAH-BLAH-BLAH.

Tak teda, všetci vy, ktorí chcete možno zmeniť pár vecí vo vašom živote a túžite po novom začiatku a splneniu vašich možno lacných amerických snov, ktoré sú však samé o sebe peknou predstavou, čítajte ďalej.


Je potrebné si uvedomiť, že nikto nie je škaredý, však ako sama Gaga hovorí, "God makes no mistakes".
Veľa ľudí trpí komplexami zo samých seba. Možno sa až priveľa zaujímajú svojím výzorom, ktorý je nepochybne dôležitý, no vždy si treba všímať predovšetkým svoje klady, nie svoje zápory. A samozrejme, ani ostatnú spoločnosť netreba na svoje chyby a nedostatky upozorňovať. Stop vetám:"Aké mám hrozné vlasy." , "Bože, dneska som si všimla, akú mám pneumatiku." , "S tým mojím face-om nezbalím ani do roku 3013 žiadnu holku.", "U toho/ tej nemám žiadnu šancu, však to je úplná liga." Presne tak, ako sa prezentujete pred okolím, tak vás vaše okolie bude vnímať. Mám s tým skúsenosti. Stačí sa len nezaoberať večnou kritikou samých seba, poprípade tí odvážnejší nech si sami hodia nejaký inteligentný kompliment. Môžeme sa staviť, že sa nenájde veľa ľudí, ktorí vám budú chcieť odporovať.

Chuť úspechu taktiež dokáže človeka nakopnúť. Nikomu sa nepodarí okamžite získať diplom z Oxfordu alebo sa stať direktorom Orange Slovensko. Treba si klásť malé ciele a po dosiahnutí ich mať stále na pamäti. Mať nejakú motiváciu, navyše dosiahnuté ciele dodávajú vo väčšine prípadov sebavedomie, ktoré plynie z pocitu, že sa mu/jej už podarilo niečo dosiahnuť.

Čo bolo, bolo. Toľko veľa mladých tu má správny názor na dejiny a všeobecne dejepis ako predmet:"Načo by sme sa mali učiť tie kokotiny, však čo bolo, bolo, neodstane sa." Takýto prístup by sa mal zastávať aj k neúspechom. Veľa ľudí sa doslova varí vo vlastnej šťave, lebo sú schopní rozoberať každú koninu, čo im kedy nevyšla. Minulosť je niečo, čo sa už nikdy nevráti. Našťastie.

Uvedom si , že život je len jeden. Ak niekomu niečo len tak daruješ, prenecháš mu svoje šance a možnosti, je dosť možné, že šťastena už nebude stáť tak často na tvojej strane. Maj na pamäti, že život je len jeden!

Tak teda, nenechajme si zničiť život komplexami . Každý je krásny a každý má právo byť tým, čím chce byť. Pretože malé sebavedomie môže do*ebať celý život. A a už aj pokecovské profily hovoria, že Life ist a game, just push Enter ...

/Enter-Ego/


A ľúbim vaše komentáre, aký bol tento blog chujovina

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár