Zoznam vecí, ktoré ma nútia prehodnocovať stretávanie sa s D

1. Nedostatočná citová väzba. Pretože je jasné, že D so mnou chce udržiavať intímny pomer, záleží mi na tom, aby som z toho benefitovala predovšetkým ja. To ma núti pýtať sa: Barbora, ako z tohto profituješ ty? Ako pre mladú ženu, je pre mňa nesmierne dôležité chrániť si svoju príčetnosť pred ďalšími toxickými romantickými eskapádami. Na to, aby mi bol intímny kontakt príjemný, potrebujem hlbšiu citovú väzbu s druhou stranou, v opačnom prípade riskujem traumu. D túto moju požiadavku pasívne odignoroval slovami “veď nerieeeš”. Za čo mu mám, v mojom momentálnom emocionálnom poryve, chuť otrieskať popolník o hlavu.

2. Neprirodzené a nútené konverzácie. Rozpravy, ktoré s D vedieme, sú nudné rozhovory z povinnosti, občas krížové výsluchy. Som človek, ktorý v slovách a rečnení nachádza obrovskú pasiu, je preto pre mňa vyčerpávajúce nútiť plynúť konverzáciu, ktorá zjavne plynúť nechce. Za príčinu tejto nepríjemnosti pokladám značný vekový rozdiel medzi mnou a D a tiež takmer diametrálne rozdielne odvetvia, v ktorých pôsobíme, a na záver stupne vzdelania, ktoré dosahujeme.

3. Moja nedostatočná znalosť jeho osoby. Nepoznám ho, pretože mi o sebe nič nepovie a pri pokladaní otázok, ma podozrievavo označí za vedúcu výsluchu.

4. Bod číslo jeden je kľúčový. 

 Blog
Komentuj
 
 fotka
tequila  1. 5. 2024 14:11
si v nezavihodnej situacii, len co je pravda
Napíš svoj komentár