Doľahla na mňa ta chvíľa, keď rozmýšľam o svojom živote. Je mi ľúto, ako sa všetko pokazilo. Stratil som Nikolu (čo ma asi najviac trápi). Ale je to moja chyba? Neviem. Ani neviem, či jej priateľstvo bolo skutočné. Stále tárala o tom, aby sme zostali kamarátmi aj po prestupe na stredné školy. Ja som to chcel, ale niečo sa zmenilo v nej. Našla si chlapca - róma, a s tým prišli problémy v jej rodine. Ja som stál pri nej, lenže ona si to asi nevšímala. Zrazu mi napísala, len vtedy keď niečo potrebovala a keď som ju volal vonku, nikdy to nevyšlo. Aj minule mi napísala, ale s bolesťou v srdci som to ignoroval. Ba aj vtedy, keď mi napísala, že ide na operáciu. Musel som, aj tak by sa to nezmenilo. Bože čo by som ja dal za jedno objatie s ňou. Lenže s istotou môžem povedať, že u nej náš vzťah "vychladol".
Lenže Nika nebola, jedinom osobou, ktorú som stratil po prechode na inú školu. Stratil som aj dvoch najlepších kamarátov. Oni odišli spolu na jednu školu a ja na druhú. Akonáhle sa naše cesty rozišli, zabudli na mňa. Viete čo je smutné? Že každý deň som na ich prekliatej škole, kvôli obedom. Lenže už ani tam sa nestretávam s nimi. Pomaly ani neviem ako vyzerajú. Samozrejme, že som im písal, či sa niekde nestretneme, ale samozrejme nikdy sa to nepodarilo.
Boli sme taká dobrá partia na základnej. Tvorilo ju asi sedem ľudí. Teraz nula. Všetci sa rozpŕchli a mne je to strašne ľúto. Ja som sa do seba uzavrel a už nepripustím, aby ma ešte niekedy takto opustil. Už nikdy...

 Denník
Komentuj
 fotka
mosleyrn8  3. 1. 2015 16:34
Zvykaj si. V dnešnej dobe to proste musíš čakať. Skoro každému ide predovšetkým o seba, Proti egoizmu sa nedá dlhodobo bojovať. Riešením nie je uzavrieť sa, ale hľadať tých správnych ľudí, čo si ťa aj vypočujú, hoci im to nebude príjemné. Týchto starých 'priateľov' nechaj tak. Pokiaľ ti podvedomie našepkáva, že si ťa nevážia, nemá zmysel sa kvôli nim trápiť. Ale pokiaľ sa uzavrieš do seba ako to teraz plánuješ, priprav sa na utrpenie. Nebudeš totiž schopný sa cez to sklamanie preniesť. Budeš stále myslieť na tie isté veci. Keď však začneš spoznávať aj iných ľudí, skôr na týchto zabudneš. Nečakaj od nich však priveľa, nech sa znova nesklameš.
 fotka
inversi  3. 1. 2015 16:44
Tak to v zivote chodi. Nepremyslaj nad tym nezmenis to proste to prijmi a zi kazdy den tak ako by mal byt tvoj posledny.
Napíš svoj komentár