Stojí na zastávke s nevinným pohľadom upreným do neznáma a v jednoduchých ružových balónových šatičkách. Modré očká, dokonalé rovné, hebké, zamatové vlasy zopnuté do drdola, jemný rám brílí len zvyrazňujúci pekné, dievčenské črty jej tváre. V ruke pár skrípt doplňujúcich imidž poslušného ockovho dievčatka. Jedine krásne, dlhé, snedé nohy vykúkavajúce takmer celé spod balónovej sukne ešte zvýraznené opätkami narušujú tú neskonalú čistotu a nedotknutosť , pripomínajúcu priezračnú hladinu krištáľovo-čistej vody, ktoré prináša pohnútky rozvíriť tú pokojnú hladinu. . To je Ona. Žena. Zvádza rafinovane.

Nikto ani len netuší, že toto nepoškvrnené žieňa v štyroch rokoch kradlo dievčatku krásnu modrookú bábiku v škôlke, lebo už ani vtedy nemohla pripustiť, aby bol niekto v niečom lepší, ako vo štvrtom ročníku týrala spolužiačku nechutnými klebetami, pretože už vtedy brala chlapov ako svoj osobný majetok, ako prišla v trinástich o panenstvo s niekým, koho nepoznala viac než hodinu, no blonďavé vlasy obšťasteného boli podstatnejšie než aj tak neexistujúce city a ešte to jej slúžilo k najväčšej cnosti, ako v pätnástich bola u majsterkou sveta milovania sa a zradných pômst, ako v sedemnástich už mala v sdrci len vyhorený popol a utešujúcu spomienku na prosiace duše, aby s nimi zostala, no nebola schopná zotrvať pridlho, lebo srdce nedokázalo ľúbiť, ako v dvadsiatich mala pevne vytýčené plytké pozemské ciele a na lásku úplne zanevrela, a ako teraz s nevinným pohľadom pomýšľa nad vraždou svojho svedomia.

Pretože sa ešte stále dokáže stať tou krásnou, nedotknutou stvorou, ktorá sa stáva len hračkou v rukách chlapa. Hračkou, ktorá ovláda muža, peniaze, vojnu, históriu a život.

Rafinovanosť.


Ako Ona sama.



Žena.

Screenshot





Milujem ženy.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár